Najnovšie recenzie zo sekcie Rybárské obaly a batohy
Zmestí sa tam rybářský
- Dobrá voľba
Veľa miesta
- Dobra kvalita za rozumnu cenu
- Priestrana
Absolutne splna svoj ucel,je opravdu kvalitny vyrobok!
- Kvalitné
- Ok...no1
Perfektne pasuje , pekne vyrobené.
- Topka
- Nádherná práca
- Nič
- Dokonale puzdra znacky Mivardy. Konecne mam svoje svingre pekne a bezpecne ulozene v peknom puzdre
- Dokonala ochrana pre moje nahradne cievky
- Paráda
Kvalitna ryb.taska.Sme velmi spokojny.Odporucam!!!
- Super veľká všetko čo potrebuje rybár sa tam bez problémov zmestí.
Velky priestranny vodeodolny ruksak. Velky vnutorny objem. Da sa zrolovat do mensich rozmerov ak nepotrebujete vyuzit cely. Vnutri je este mensie vracko ktore sluzi na ochranu osobnych veci - mobil penazenka atd. Jedina nevyhoda ze na vonkajsej strane nie je ziadne vrecko na ukozenie.
- Super puzdro
- Dobrá cena
Je to super puzdro, kde sa zmestí veľa vecí, ktoré mám po ruke a nemusím hľadať v hlavnej taške.
Očakával som, že sa púzdro otvára po celej dĺžke, asi som to prehliadol pri popise. Väčší problém vidím, že sa neuvádza poloha navijáka. (Nie ste sami.) Vzdialenosť od konca puzdra do stredu navijáka, keď je namontovaný na udici, nemusí sa zmestiť do púzdra. Dĺžka púzdra je ale dobrá. Musel som si objednať iné púzdro u konkurenčnej firmy. Jedno púzdro som použil na inú udicu a druhé, pretože je veľké mi zostane ako spomienka na Vašu firmu.
- velka priestranna
Univerzálne ľahké puzdro na doklady.
Kvalitný materiál i zipy. Mohlo byť o málo širšie.
Inak spokojnosť.
skvelé
- Skvelé
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »